Florin Călinescu, despre o afirmaţie recentă a lui Liviu Dragnea: „Înţelegeţi ce zace în dovleacul ăla cu mustaţă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Florin Călinescu FOTO Captură Pro TV
Actorul Florin Călinescu FOTO Captură Pro TV

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu a criticat vehement una dintre afirmaţiile făcute de Liviu Dragnea la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, care a avut loc luni, 24 septembrie.

Florin Călinescu a postat pe pagina personală de Facebook un comentariu referitor la declaraţiile făcute de liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional (BPN) de luni, 24 septembrie.

Liviu Dragnea a afirmat, printre altele, că intervenţia Jandarmeriei la protestul antiguvernamental din 10 august a fost legitimă. „PSD este convins că instituţiile statului au actionat corect la mitingul neautorizat din 10 august şi transmite un mesaj de susţinere a Jandarmeriei Române şi pentru celelalte instituţii implicate în asigurarea ordinii şi liniştii publice în data de 10 august, în faţa unor manifestări violente ale unor participanţi la acea manifestaţie neautorizată”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea.

În replică, Florin Călinescu a scris pe Facebook: „Auziţi una bucată enormitate: psd, adică livulică, a decis că instituţiile statului au acţionat corect pe 10 august. Băă, doar judecătorii pot decide asta. Înţelegeţi ce zace în dovleacul ăla cu mustaţă?“.

Peste 400 de persoane au fost rănite, iar Parchetul General face o anchetă cu privire la modul de intervenţie a Jandarmeriei la protestul desfăşurat în 10 august în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Numărul persoanelor care au depus plângeri în dosarul violenţelor de la protest ajunsese săptămâna trecută la 351.

De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti au deschis un dosar penal şi fac cercetări după ce un număr de 169 de jandarmi dintre cei care au participat la protestul din 10 august au reclamat că au fost agresaţi fizic şi moral. Activităţile de cercetare au fost delegate către organele de poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite