Florin Călinescu, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: „Joacă poker pe banii ţării. Vine vremea când nu mai merge la cacealma“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Călinescu (62 de ani) a comentat cu privire la fotografia publicată de preşedintele PSD Liviu Dragnea, de la masa negocierilor pentru legea bugetului de stat.

Cunoscut pentru comentariile acide la adresa actualei Guvernări, actorul şi prezentatorul de televiziune a revenit cu un nou mesaj critic la adresa liderului PSD Liviu Dragnea. 

Astfel, Călinescu a comentat cu privire la fotografia publicată de Liviu Dragnea, pe Facebook, în care apare alături de Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chiţoiu, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici şi Niculae Bădălău şi discută bugetul României pe 2019. 

Astfel, vedeta Pro TV afirmă că „ăştia joacă poker pe banii ţării“, dar îl atenţionează pe liderul PSD că „vine vremea când nu mai merge la cacealma“. 

   

Dragnea s-a întors din vacanţă şi face bugetul cu Vâlcov şi Tăriceanu: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine“
Dragnea s-a întors din vacanţă şi face bugetul cu Vâlcov şi Tăriceanu: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine“

Liviu Dragnea, „cu cifrele pe masă“, alături de Tăriceanu, Chiţoiu, Vâlcov, Teodorovici şi Bădălău FOTO Facebook 

„Întors din vacanţă, repetentu’ Livulică postează o poză cu nişte nătărăi. Şi cu un alt repetent. Cel puţin. Moliceanu. Zice că viitorul arată bine. Pentru el. Normal. Acum, ar trebui să precizeze cu care din damele lui a fost în recreaţie, de nu a putut să îşi expună făţăul la ceremonia de la Ateneu. Când cu preşedinţia Europei... sau poate nu a avut cravată. 

Şi, pentru că bugetul nu are cum să fie, briganzii din foto pun la punct următoarele atacuri asupra unora şi altora. Cum ar fi extraordinara imbecilitate că BNR-ul e responsabil de căderea leului. Adică, rezerva ţării - câteva zeci de miliarde de € - ar trebui alocată fanteziei liviuliste. Aveţi în minte tabloul ăla cu nişte maidanezi care joacă poker... cam aşa e poza cu ăştia, numai că ăştia joacă poker pe banii ţării. Toţi banii. 

Liviulică, moşule, vine vremea când nu mai merge la cacealma. Mă obligi să renunţ la meseriile mele! Ne vom întâlni curând!“, a fost mesajul prezentatorului, care a declarat anterior că intenţionează să înfiinţeze un partid politic.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite