Fiul Gabrielei Vrânceanu Firea a picat examenul de Bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul cel mare al Gabrielei Firea a picat BAC-ul FOTO Facebook/ Arhivă personală
Fiul cel mare al Gabrielei Firea a picat BAC-ul FOTO Facebook/ Arhivă personală

Tudor Ştefan Firea, fiul senatoarei PSD Gabriela Vrânceanu Firea, se numără printre tinerii care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Tudor Ştefan Firea, fiul senatoarei Gabriela Vrânceanu Firea din căsătoria cu Răsvan Firea, a susţinut examenul de Bacalaureat la The Mark Twain International School din Voluntari, alături de alţi 12 absolvenţi dintre care 11 au promovat.

Dacă la probele orale s-a descurcat bine, la scris tânărul a obţinut note foarte mici, conform edu.ro: 1,2 la Limba şi literatura română, 5,15 la Istorie şi 3,6 la Sociologie.

Mark Twain International School şi American School of Bucharest sunt singurele instituţii de învăţământ din România unde elevii pot susţine Bacalaureat internaţional.

Pentru a avea o astfel de diplomă la sfârşitul liceului, ei trebuie să studieze timp de minimum doi ani, după programa internaţională, la cele două instituţii de învăţământ din Capitală.  Costul studiilor după programa internaţională poate ajunge chiar şi la 40.000 de euro în cei doi ani, în acest preţ fiind inclus şi examenul propriu-zis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite