Filmul bate podiumul: Actorii Ben Stiller şi Owen Wilson au defilat pentru Valentino la Paris Fashion Week

Filmul bate podiumul: Actorii Ben Stiller şi Owen Wilson au defilat pentru Valentino la Paris Fashion Week

Ben Stiller şi Owen Wilson, în prezentarea casei Valentino FOTO Getty Images

Actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, protagoniştii filmului „Zoolander Manechinul/Zoolander“, au făcut senzaţie pe podiumul de defilare la Săptămâna modei de la Paris, marţi, la prezentarea colecţiei casei Valentino. Cei doi au reintrat în pielea personajelor pe care le interpretează în această comedie de succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ben Stiller şi Owen Wilson, interpreţii rolurilor Derek Zoolander şi Hansel, două modele masculine care nu strălucesc prin inteligenţă în filmul „Zoolander“, au purtat cu ocazia prezentării de marţi seară ţinute create special pentru acest moment de casa Valentino.

În timpul defilării, aceştia au făcut  numeroase opriri pe podium şi au pozat în ipostaze amuzante, în semn de omagiu adus comediei din 2001 care a parodiat numeroase aspecte din industria modei.

Prezentarea de la Paris Fashion Week reprezintă primul moment din campania promoţională a filmului „Zoolander 2“, o producţie a studiourilor Paramount care va fi lansată în februarie 2016. În acest film, Ben Stiller îşi va testa încă o dată talentul regizoral şi va face din nou echipă pe marele ecran cu Owen Wilson şi cu Will Ferrell - care va interpreta rolul designerului egocentric Mugatu.

În comedia „Zoolander“, personajul interpretat de Ben Stiller este prins împotriva voinţei sale într-un complot ce vizează asasinarea unui politician de talie internaţională, însă este salvat de Hansel. Filmul a devenit o comedie-cult a anilor 2000, graţie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander şi a situaţiilor amuzante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările