Fiica transsexuală a lui Cher a stârnit controverse la „Dansez pentru tine“

Fiica transsexuală a lui Cher a stârnit controverse la „Dansez pentru tine“

Chaz Bono

Fiica lui Cher, Chaz Bono, care a devenit bărbat anul trecut, în urma unei operaţii de schimbare de sex, a fost distribuită în noul sezon al emisiunii „Dancing With the Stars" („Dansez pentru tine"), de la postul american ABC, lucru care a stârnit numeroase controverse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Telespectatorii au făcut sute de comentarii în legătură cu alegerea postului TV, iar multe dintre opiniile postate online au fost foarte acide. Dacă unii telespectatori s-au arătat „dezgustaţi", alţii au fost ironici, întrebându-se dacă Chaz va dansa cu o femeie sau cu un bărbat.

Chaz Bono, născut Chastity, este unicul copil al cântăreţilor Cher şi Sonny Bono. Chaz şi-a schimbat sexul şi numele anul trecut, când a devenit bărbat. El se numără printre vedetele noului sezon „Dancing With the Stars", alături de actorul David Arquette şi modelul Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările