Fiica lui David Beckham, pe primul loc în topul celor mai eleganţi copii din lume

Fiica lui David Beckham, pe primul loc în topul celor mai eleganţi copii din lume

Harper Beckham, cel mai elegant copil din lume, în braţele mamei ei, Victoria Beckham FOTO Reuters

Harper Seven Beckham (2 ani), mezina cuplului Victoria şi David Beckham, ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi copii din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest clasament a fost alcătuit de tinerele mame care au răspuns la un sondaj efectuat de compania Start-rite Shoes. Deşi are numai doi ani, Harper Seven Beckham poartă hăinuţe de designer, iar la vârsta de 18 luni, a fost fotografiată cu pantofi în valoare de 1.500 de lire (1.820 euro).

Pe următoarele două locuri în acest top se situează doi fraţi ai lui Harper Seven: fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, Brooklyn, în vârstă de 15 ani, şi Romeo, în vârstă de 11 ani. Al treilea fiu al cuplului, Cruz David, în vârstă de opt ani, se află de asemenea în top, pe locul al şaselea.

Brooklyn Beckham şi-a făcut debutul în modă săptămâna trecută, fiind fotografiat pe coperta revistei „Man About Town“, iar Romeo a realizat un pictorial pentru celebra marcă de îmbrăcăminte şi accesorii Burberry.

Pe locul al patrulea în clasament se situează fiica lui Katie Holmes şi a lui Tom Cruise, Suri, în vârstă de şapte ani, în timp ce poziţia a cincea este ocupată de fiica lui Will Smith, Willow.

Topul zece este completat de fiica lui Myleene Klass, Ava (locul al şaptelea), fiica lui Beyoncé şi a lui Jay-Z, Blue Ivy (locul opt) şi Maddox şi Shiloh, doi dintre copiii cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie (locurile nouă şi zece).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: