Fiica lui Cornel Palade, revoltă la adresa României: «Am plecat pentru că am fost supusă abuzului sexual în ţara mea»

Fiica lui Cornel Palade, revoltă la adresa României: «Am plecat pentru că am fost supusă abuzului sexual în ţara mea»

Fiica lui Cornel Palade, Ada, a ales de câţiva ani să se mute din România, stabilindu-se în Anglia. Tânăra a plecat din ţara noastră pentru o viaţă mai bună, însă a mai făcut naveta din când în când, având aici familia şi apropiaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, a povestit pe pagina personală de Facebook un incident care a lăsat-o cu gust amar. În perioada în care a locuit în străinătate, aceasta a explicat că a avut încredere în mai mulţi prieteni, dând de înţeles că aceştia ar fi de origine română.
 
Ada Palade scrie că România este o ţară coruptă, în care a fost abuzată şi tratată josnic, explicând că şi tatăl său s-a lovit de rele tratamente, de-a lungul timpului. „Prostia şi prostituţia sunt ridicate în slăvi” în România, a mai spus tânăra, care a explicat de ce a ales să se mute în altă ţară.
 
Mi-am părăsit familia şi ţara natală din cauza mentalităţii, a misoginiei şi sexismului şi a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia şi prostituţia sunt ridicate în slăvi.
 
Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind dispreţuit de oameni cărora le lipseşte respectul şi moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului şi abuzului sexual în ţara mea.“
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările