Fiica lui Andrei Vochin, dezvăluiri despre relaţia cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greşeală faţă de tatăl meu” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Vochin FOTO Facebook
Teodora Vochin FOTO Facebook

Teodora Vochin, fiica fostului jurnalist Andrei Vochin, a încheiat relaţia pe care a avut-o cu fostul fotbalist Ilie Dumitrescu (52 de ani) şi a dezvăluit că tatăl ei nu a susţinut legătura lor amoroasă.

Fiica lui Andrei Vochin, cel care îndeplineşte de mai bine de şase ani funcţia de consilier al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit la Antena Stars cum a decurs relaţia cu Ilie Dumitrescu. 

Teodora Vochin, în vârstă de 25 de ani, spune că are un singur regret, acela că l-a supărat pe tatăl ei. 

"Orice părinte îşi doreşte ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect şi curat profesional, greşelile inerente vârstei mele n-aş vrea să se asocieze cu el. Cu siguranţă l-a deranjat relaţia, a fost o greşeală faţă de tatăl meu. În rest, a fost o experienţă plăcută şi cam atât", a declarat tânăra. 

Teodora Vochin a adăugat că momentan este singură şi a mărturisit ce calităţi caută la un bărbat: "Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine."

Fiica lui Andrei Vochin a studiat la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării (Universitatea din Bucureşti) şi a lucrat ca PR pentru restaurantul pe care Ilie Dumitrescu îl deţine în Centrul Vechi. Ulterior, a devenit stewardesă la o companie aeriană privată. 

FOTO Facebook 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite