VIDEO Fiica lui Alin Oprea, intervenţie dură în direct: „Să-ţi fie ruşine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Oprea Captură Antena 1
Alin Oprea Captură Antena 1

Invitat în emisiunea prezentată de Dan Capatos să-şi spună punctul de vedere cu privire la scandalul iscat după divorţul de soţia sa, Alin Oprea a fost criticat dur de către fiica sa, care a intervenit telefonic. Emoţionat, artistul a plâns, susţinând că-şi iubeşte copiii „ca pe ochii din cap“.

Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, Alin Oprea a fost criticat dur de către fiica sa, care a intervenit telefonic. Printre suspine şi lacrimi, adolescenta i-a reproşat tatălui său că a solicitat intervenţia autorităţilor pentru a-şi lua hainele din casa în care a locuit cu soţia şi copiii. Artistul s-a plâns în cadrul emisiunii de faptul că soacra şi cumnatul nu i-au mai permis accesul în locuinţă.

„Să-ţi fie ruşine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă şi să vorbeşti cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor şi să suni la poliţie pentru o femeie bătrână. Cine eşti? Cum poţi să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului.

Emoţionat de mesajul fiicei sale, Alin Oprea a început să plângă, spunând că îşi iubeşte copiii ca pe ochii din cap.

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei (n.r. soţiei) şi ale copiilor. Ei sunt influenţaţi aşa cum vrea ea“, a spus artistul. „Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanţă mare. Din păcate, la mine ţinta a fost o familie fericită, copii realizaţi şi doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ţinta a fost alta“, a mai spus Alin Oprea.

După 22 de ani de căsnicie, cântăreţul Alin Oprea (49 de ani) şi Larisa Oprea s-au despărţit, cei doi soţi aflându-se în plin divorţ. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite