VIDEO Fiica actorului Pierce Brosnan, răpusă de cancerul ovarian

VIDEO Fiica actorului Pierce Brosnan, răpusă de cancerul ovarian

Pierce Brosnan (dreapta), alături de Charlotte, fiica lui adoptivă FOTO Reuters

Actorul britanic Pierce Brosnan este devastat după ce fiica sa adoptivă, Charlotte, a pierdut lupta cu cancerul, la vârsta de 42 de de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Charlotte a murit din cauza unui cancer ovarian, boală care a ucis-o şi pe mama ei, Cassandra, în urmă cu 22 de ani. Fiica actorului a luptat trei ani cu această maladie.

Pierce, care filmează în Europa de Est, a scris într-o declaraţie: „Pe 28 iunie, draga mea fiică Charlotte Emily a murit din cauza cancerului ovarian. I-au fost alături soţul ei, Alex, copiii Isabella şi Lucas, fraţii ei Sean şi Christopher. Inimile ne sunt grele“.

Charlotte a fost adoptată de actorul britanic în 1986, după ce tatăl ei natural, Dermot Harris, a murit. Ea a lăsat în urmă doi copii: Isabella (15 ani) şi Lucas (8 ani).

Charlotte avea nouă ani când mama ei s-a căsătorit cu interpretul lui James Bond. Patru ani mai târziu, Cassandra, mama ei a fost apoi diagnosticată cu cancer ovarian şi a încetat din viaţă în 1991, la vârsta de 43 de ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările