Fiica de 15 ani a modelului Cindy Crawford, criticată după o poză provocatoare: „Eşti prea tânără pentru aşa ceva“ FOTO

Fiica de 15 ani a
modelului Cindy Crawford, criticată după o poză provocatoare: „Eşti prea tânără
pentru aşa ceva“ FOTO

Kaia Gerber a fost aspru criticată pentru ipostaza în care s-a pozat FOTO Captură

Kaia Gerber, fiica în vârstă de 15 ani a celebrei Cindy Crawford, a înfierbântat internetul înainte de vreme, după ce a pozat provocator, aproape topless, în ciuda vârstei fragede, ceea ce a atras reacţii din partea fanilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit „Hollywood Life“, tânăra a reuşit să atragă asupra sa destul de multe critici, după ce internauţii nu au apreciat modul fetei de a ieşi în evidenţă. În fotografia postată pe reţeaua Instagram, Kaia poartă un halat de baie alb, care lasă la vedere faptul că nu poartă sutien.

Ipostaza în care apare tânăra a atras sute de comentarii, internauţii atrăgându-i atenţia că e prea mică pentru a se expune în acest fel. „Eşti drăguţă, dar mult prea tânără pentru a posta aşa ceva pe internet“, „Sunt tristă să văd imaginea asta“, „Ca mamă aş fi extrem de dezamăgită şi nervoasă. Unde eşti Cindy? Poate dacă am începe să ne tratăm fetele ca pe nişte fete şi nu ca pe nişte femei, atunci nu s-ar mai grăbi atât de mult să îşi expună corpul“, „Hmmm esti un copil… nu e un aspect bun“, „Un pic prea provocator pentru vârsta de 15 ani. Lolita?“, au fost o parte dintre comentarii.

Alţi internauţi au criticat-o Cindy Crawford pentru că i-a permis fetei să pozeze astfel. „Kaia nu este o femeie, ea este un COPIL de 15 ani. Părinţii ei, Rande şi Cindy, sunt doar proxeneţi!“, a scris un fan, în timp ce un altul a zis: „Mama ta ar trebui să îţi pună nişte haine pe tine“.

Deşi nu este încă adult, Kaia Gerber lucrează deja ca model profesionist fiind imaginea unor branduri precum Alexander Wang, Marc Jacobs Beauty şi Miu Miu. Dar, chiar dacă viaţa ei pare plină de farmec, ea pretinde că are o experienţă normală în liceu. „Am o experienţă destul de tipică şi normală în liceu. Încerc să nu pierd atât de mult la ore. Am teme… Prietenii mei nu recunosc cu adevărat faima. De fapt, e chiar drăguţ“, a declarat ea pentru revista „Elle“ în februarie. 

FOTO Instagram 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările