Faye Dunaway, lipsită de maniere pe platourile de filmare. În mijlocul unei crize de nervi, i-ar fi spus unui asistent „micuţule homosexual“

Faye Dunaway, lipsită de maniere pe platourile de filmare. În mijlocul unei crize de nervi, i-ar fi spus unui asistent „micuţule homosexual“

Actriţa este plină de energie şi îşi doreşte să revină pe firmament la 79 de ani. Dar pentru asta, trebuie să scape mai întâi de acuzaţiile că este... o divă imposibilă! Însă poate? Anul trecut, când Faye Dunaway a fost concediată din producţia de pe Broadway Tea at Five, în care o interpreta pe Katharine Hepburn, nimeni nu a fost mirat.

Cel puţin nu cei care au mai lucrat cu ea. Nimeni nu şi-a pus problema că Faye nu s-ar fi ridicat la nivelul cerinţelor rolului. Nicidecum. Problema cu Faye, care rămâne o fermecătoare divă şi la peste 70 de ani este că... cere prea mult. De la ea. Şi de la echipa cu care lucrează. Dar nu prea ştie să ceară frumos.

De multe ori o face prin crize virulente. Asta şi spunea, mai exact, motivul oficial al concedierii de anul trecut: comportament abuziv. Un motiv care a mai fost folosit pe seama divei. „Era tot timpul nervoasă. Şi a considerat că nu a fost tratată pe măsura valorii ei“, a explicat un membru al echipei spectacolului. Lucrurile par, însă, şi mai urâte, dacă ascultăm alte surse din culisele producţiei, care spun chiar că actriţa s-ar fi certat foarte urât la repetiţii, că ar fi pălmuit un membru al echipei şi ar fi aruncat cu diverse obiecte. Iar lista este interminabilă.

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: