Fata lui Alec Baldwin, prima reacţie după crima accidentală de la filmări. Familia actorului, afectată grav de tragedie

Fata lui Alec Baldwin, prima reacţie după crima accidentală de la filmări. Familia actorului, afectată grav de tragedie

Ireland, împreună cu tatăl său, Alec BaldwinFoto: Getty Images

Fiica cea mare a lui Alec Baldwin, Ireland, i-a luat apărarea tatălui său: „A fost un accident, tata nu e criminal”. Nenorocirea afectează grav familia starului.

Ireland, fiica cea mare a lui Alec Baldwin (63 de ani), îl apără pe tatăl său, spunând cu tărie: „A fost un accident, tata nu e criminal”.

Actorul este susţinut de familia sa după tragedia petrecută în timpul filmărilor westernului „Rust”, joi, 21 octombrie, pe un platou de filmare din New Mexico, SUA. Actorul, cu averea de 60 de milioane de dolari, a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, de 42 de ani, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, de 48 de ani.

Nenorocirea s-a întâmplat, când acesta exersa mişcarea de scoatere a unui pistol Colt de epocă din toc şi a îndreptat apoi arma spre camera de filmat, moment în care s-a produs descărcarea glonţului. Baldwin nu a ştiut că în armă era glonţul adevărat.

Citeşte continuarea pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările