Fanii îi cer Andreeei Esca să spună dacă are sau nu COVID-19: Trebuie să faci o declaraţie. Mai ruşinos e să taci

Fanii îi cer Andreeei Esca să spună dacă are sau nu COVID-19: Trebuie să faci o declaraţie. Mai ruşinos e să taci

Andreea Esca Olimp

Zvonurile apărute în presă zilele acestea conform cărora Andreea Esca a fost infectată cu noul coronavirus după participarea la o petrecere mondenă nu au fost confirmate şi de vedeta de la Pro TV. Andreea Esca a păstrat tăcerea până acum cu privire la toate informaţiile care se vehiculează în presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Esca a publicat o fotografie pe contul său personal de Instagram în care a imortalizat o ceaşcă de cafea şi un biscuite în formă de smiley face...fără nici o descriere.

Postarea vedetei a strâns rapid mii de aprecieri din partea fanilor dar şi sute de comentarii în care fanii îi cer să iasă totuşi să facă o declaraţie publică pentru a confirma sau nu dacă a fost infectată cu Covid-19.

"Eu cred că ar fi cazul să faci o declaraţie. Sunt prea mulţi oameni care cred în tine şi pe care îi dezamăgeşti acum. Fii sinceră cum ai fost mereu. Rămâi aşa cum te ştim. Tăcerea ta va lăsa urme şi în fond nu e nici o ruşine. Mai ruşinos e să taci", a fost unul dintre comentariile pe care Andreea Esca le-a primit la ultima postare de pe Instagram.

Sute de alte comentarii demonstrează faptul că Andreea Esca are foarte mulţi fani care o susţin necondiţionat urându-i multă sănătate şi fericire.

"Îmi doresc să nu-ţi dispară zâmbetul chiar dacă uneori nu ai chef", a postat o fană de-a Andreei pe contul său personal, încurajând-o să îşi păstreze zâmbetul pe buze indiferent de situaţie.

Sunt şi fani dezamăgiţi că Andreea Esca nu a făcut nici o precizare referitor la starea sa de sănătate: " Din păcate ai un mare minus la capitolul credibilitate...păcat.", a comentat o altă urmăritoare de pe Instagram.

Micile "înţepături" nu au întârziat să apară după ce s-a aflat că vedeta a luat parte la o petrecere mondenă. 

„Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu Covidul, doar la TV eşti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat.“ 

„E bine cu Covidul după paranghelia de la Novum?“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: