Fanii cântăreţei Britney Spears, protest pentru externarea vedetei dintr-un spital de psihiatrie VIDEO

Fanii cântăreţei Britney Spears, protest pentru externarea vedetei dintr-un spital de psihiatrie VIDEO

Britney Spears FOTO Getty Images

Mai mulţi fani ai cântăreţei Britney Spears (37 de ani) au protestat luni, 22 aprilie, la Los Angeles cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament unde a fost internată la începutul acestei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup de protestatari s-au adunat în faţa primăriei din West Hollywood cu pancarte pe care a fost scris „Free Britney“ şi „Truth Will Set Her Free“ (adevărul o va elibera, n.r.), scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro. 
 
Protestatarii sunt de părere că artista a fost internată fără voia ei, şi că managerul vedetei americane este cel care a decis internarea ei. Protestul a fost transmis în direct pe YouTube, iar participanţii au strigat: „Hey, ho, Larry Rudolf has got to go!” - făcând referire astfel la managerul artistei. 
 
La începutul lunii aprilie, presa americană a anunţat că Britney Spears s-a internat pentru un program de 30 de zile într-un spital de psihiatrie, ca urmare a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat tatăl ei. 
 
În duminica Paştelui, ea a primit o zi liberă pentru a sărbători cu familia, a scris revista People.
 
 
Protest la Los Angeles pentru externarea lui Britney Spears din centrul de tratament psihiatric
FOTO news.ro
 
 
Problemele de sănătate mintală ale lui Spears au început în 2007, când a atacat un paparazzi cu o umbrelă, acelaşi an în care s-a internat la Centrul Medical al UCLA, notează news.ro. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: