Familia lui Toni Tecuceanu vrea două milioane de euro

Familia lui Toni Tecuceanu vrea două milioane de euro

Actorul Toni Tecuceanu a murit în ianuarie 2010

Familia actorului Toni Tecuceanu şi-a majorat pretenţiile şi cere daune morale în valoare de două milioane de euro în procesul intentat în cazul morţii lui Toni Tecuceanu, potrivit stirileprotv.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii familiei Tecuceanu sunt supăraţi că profesorul Adrian Streinu Cercel refuză invitaţiile oficiale ale instanţei pentru a lămuri cazul morţii actorului.

Se judecă de un an

În martie 2010, fratele şi tatăl lui Toni Tecuceanu l-au dat în judecată pe Adrian Streinu Cercel, dar şi Institutul „Matei Balş", cerând comunicarea întregului dosar medical al actorului şi daune morale în valoare de un leu la acea vreme. Familia a reclamat că, pe lângă supărarea cauzată de pierderea unui membru al familiei, s-a adăugat şi isteria publică provocată de Adrian Streinu Cercel, membrii familiei fiind ocoliţi şi evitaţi chiar de către prieteni sau cunoscuţi tocmai pentru a nu risca să fie infectaţi cu virusul gripei noi.

În ultima zi de viaţă a actorului, familia a fost informată că acesta a depăşit faza critică, însă bacteria se menţinea în organism şi exista riscul să afecteze rinichii. La 5 ianuarie 2010, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat şi este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii.

„În aceste condiţii am fost surprinşi şi indignaţi de apariţia pe posturile de televiziune şi în presa scrisă a pârâtului Adrian Streinu Cercel, care a declarat că decesul lui Tecuceanu Aurelian Antonio a fost cauzat de gripa porcină", se arată în acţiunea depusă la judecătorie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările