EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: „A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză şi pentru noi“

EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: „A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză şi pentru noi“

Zilele acestea s-a scris mult despre petrecerea Simonei Halep (29 de ani). Toată lumea a crezut că iubita noastră tenismenă s-a cununat cu Toni Iuruc (42 de ani), logodnicul ei, şi s-a grăbit să le ureze casă de piatră.

De fapt, este vorba despre un obicei machedonesc, un moment important prin care mirii îşi iau "rămas bun" de la părinţii lor. "Nu a fost nicio nuntă. Simona nu s-a măritat", a spus Stere Halep, în exclusivitate, pentru Click!

 
O rochie roşie, cu umărul la vedere, sandale cu toc înalt şi cel mai important accesoriu: zâmbetul radiant! Simona Halep a strălucit în weekendul acesta, alături de partenerul ei, Toni Iuruc. Toţi au presupus că cei doi îndrăgostiţi au zis "Da" în faţa ofiţerului stării civile. De fapt, şi contextul în care au fost fotografiaţi a lăsat această impresie, motiv pentru care milioane de fani s-au grăbit să o felicite şi să îi spună "casă de piatră" celei mai adulate sportive de la noi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările