EXCLUSIV Ramona Gabor: „Te costă 4.000 de euro pe lună ca să ai un trai decent în Dubai! Viaţa e scumpă“

EXCLUSIV Ramona Gabor: „Te costă 4.000 de euro pe lună ca să ai un trai decent în Dubai! Viaţa e scumpă“

Ramona Gabor FOTO Sorin Stana

Înainte de a-şi vizita familia din Ro­mânia, anul acesta, am vi­zitat-o noi în Dubai şi am realizat această şedinţă foto în care ne-a de­monstrat că este un model profesi­onist.

Şi dacă anul trecut o lăsam în Malibu cu gândul de a se muta în America şi de a începe acolo un business, anul acesta am descoperit-o în locul care i-a devenit „acasă“ în ultimii şapte ani. Şi-a contruit aici o carieră, a făcut cursuri de gemologie pentru a evalua diamantele şi se gândeşte tot mai serios să înceapă o nouă afacere. S-a despărţit recent de iubitul ei şi priveşte optimist spre un viitor care, speră ea, se va aşterne lin în faţa ei pre­cum tot destinul său de până acum.

Spuneai anul trecut că ţi-ai cumpărat un apartament aici şi că te vei muta, dar nici acum nu este gata. Când te vei muta în noua casă?

De fapt, apartamentul l-am achiziţionat pentru a avea o proprietate în Dubai, pentru că îmi place mult acest oraş şi orice întorsă­tură ar lua viaţa mea, să am un loc în care să mă întorc. Iubesc Dubaiul! Este mai mult o investiţie, nu ştiu dacă voi locui sau îl voi în­chiria. E un fel de apart-hotel, complet mobi­lat şi cu toate facilităţile. Se află la cinci minu­te de Dubai Marina şi l-am cumpărat pentru că va fi aproape şi de expoziţia Dubai 2020, cea mai mare din lume şi mi s-a părut OK ca investiţie.

Cât costă să îţi iei un apartament aici?

Undeva la 300.000-400.000 de euro. Un fel de studio, garsonieră, este 150.000 euro.

Şi ce beneficii ai dacă ai o proprietate aici?

Dacă apartamentul este peste 1 mil. AED, adică peste 250.000 euro, atunci viza de rezidenţă este pe proprietate. De-asta l-am şi cumpărat, pentru că am vrut să nu mai depind de nicio companie pentru viză.

Citeşte totul despre viaţa Ramonei Gabor în Dubai!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: