Eurovision 2021. Trăistariu despre Roxen: „O fată oarecare cu o piesă oarecare”

Eurovision 2021. Trăistariu despre Roxen: „O fată oarecare cu o piesă oarecare”

Mihai Trăistariu pune la îndoială calităţile vocale ale lui Roxen.

Un nou scandal se prefigurează la Eurovision şi îl are ca actor principal pe Mihai Trăistariu. Acesta acuză organizatorii selecţiei Naţionale de la TVR, acuzându-i că au trimis la concurs „o fată oarecare, cu o piesă oarecare”. Mihai Trăistariu o atacă direct şi pe Roxen, punând la îndoială calităţile vocale pe care le are fata.

“România e clasată abia pe locul 19 la casele de pariuri, în ceea ce priveşte Eurovision-ul de săptămâna viitoare. Nasol! S-au dus vremurile când ţara noastră era printre favorite. Şi, cu siguranţă, asta se va mai întâmpla, de-acum încolo, atât timp cât organizatorii selecţiei naţionale (de la TVR ) nu dau şanse tuturor compozitorilor şi artiştilor din România şi trimit în concursul mare, fără preselecţie, la plesneală, o fată oarecare... cu o piesă oarecare. Au crezut că, dacă e Global în spatele artistei, o să facă minuni. Iată că nu e aşa! EUROVISION este despre altceva. Casele de discuri să-şi continue prieteniile cu radiourile private şi să lase Eurovision-ul pe mâna artiştilor adevăraţi”, a precizat Mihai Trăstariu, pe contul lui de Facebook.

Articolul integral îl puteţi citi aici: Eurovision 2021. Trăistariu o face praf pe Roxen. «O fată oarecare cu o piesă oarecare» | Click

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările