EUROVISION 2011 Orchestraţie nouă pentru piesa „Change”

EUROVISION 2011 Orchestraţie nouă pentru piesa „Change”

Orădenii de la Hotel FM lucrează la o îmbunătăţire a piesei „Change” şi la promovarea ei

Orădenii de la Hotel FM se află în focurile pregătirilor pentru Eurovision 2011. Compozitorul piesei, Gabriel Băruţă, lucrează la o nouă orchestraţie pentru piesa care va reprezenta România la Eurovision 2011.

Hotel FM se pregăteşte intens pentru a face o figură bună la Dusseldorf, în luna mai. Între şedinţe foto, concerte şi emisiuni televizate, orădenii petrec mult timp în studio, pentru a se asigura că piesa va fi perfectă. „Lucrăm la o orchestraţie nouă. Nu am fost mulţumiţi de varianta iniţială, care a fost făcută de pe o zi pe alta. Acum piesa sună mult mai bine, este mult mai dinamică şi mai deschisă”, a declarat în această dimineaţă solistul Hotel FM, David Bryan.
„Nu am ascultat încă toată piesa, dar e foarte OK. Trebuie să fie gata până săptămâna viitoare, când vom filma videoclipul”, a precizat David. El a spus că după turnarea videoclipului, orădenii de la Hotel FM vor pleca într-un turneu european, pentru promovarea melodiei „Change”. Hotel FM va cânta în a doua semifinală Eurovision, pe 12 mai. Pentru trupă vor putea vota fanii din ţările participante în semifinală şi telespectatorii din Germania, Italia şi Franţa.

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf


Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

VIDEO Ascultă aici melodia scrisă de David Bryan, pentru fiica pierdută de patru aniDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: