EUROVISION 2011 Hotel FM promovează brandul de țară prin videoclipul piesei "Change"

EUROVISION 2011 Hotel FM promovează brandul de țară prin videoclipul piesei

Băieții de la Hotel FM se pregătesc pentru filmarea videoclipului piesei "Change"

Hotel FM va începe săptămâna viitoare filmările la videoclipul pentru Eurovision, prin care se urmărește promovarea brandului de țară. Videoclipul piesei "Change" va fi filmat în locuri din țară reprezentative pentru turismul românesc, printre care și castelul Bran.

Băieții de la Hotel FM încep săptămâna viitoare filmările pentru videoclipul piesei "Change". Piesa de Eurovision din acest an are două "misiuni", aceea de a ne duce pe un loc cât mai sus în clasamentul final, dar și promovarea turismului din țara noastră. "Prin videoclip se dorește și promovarea brandului de țară, nu doar a piesei. Filmările încep săptămâna viitoare. Vom filma în studio, dar și în locuri reprezentantive din punct de vedere turistic, pentru țara noastră. Unul va fi Bran", a declarat astăzi Gabriel Băruță, compozitorul piesei "Change" și membru al formației Hotel FM. Băieții nu au uitat de județul Bihor, care va fi promovat în câteva clipuri de promovare.  "Am făcut un proiect, prin care vrem să obținem finanțare de la autoritățile județene, pentru realizarea unor clipuri promo, în județul Bihor. Ne-am gândit la promovarea turismului balnear, implicit al stațiunii Băile Felix și promovarea turismului rural. Am discutat deja cu cei de la TVR despre acest proiect, rămâne să vedem dacă ne ajută Consiliul Județean cu finanțare", a spus Băruță.

Orădenii de la Hotel FM au încredere că piesa "Change" îi va duce între primii 10

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf


Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

VIDEO Ascultă aici melodia scrisă de David Bryan, pentru fiica pierdută de patru ani

 Orchestraţie nouă pentru piesa „Change”


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: