Eminem, acuzat că şi-a terorizat fanii la un concert cu o serie de efecte sonore: „Toţi ne-am speriat. Nu m-am simţit niciodată mai traumatizat“ VIDEO

Eminem, acuzat că şi-a terorizat fanii la un concert cu o serie de efecte sonore: „Toţi ne-am speriat. Nu m-am simţit niciodată mai traumatizat“ VIDEO

Eminem şi-a „traumatizat“ fanii cu efectele sonore folosite în timpul unui concert FOTO Getty Images

Rapperul Eminem (45 de ani) a creat panică la ultimul său concert din Manchester, Tennessee. Cântăreţul a folosit efecte sonore ce imitau sunetele împuşcăturilor, iar acest lucru i-a speriat pe fanii săi, care s-au declarat „traumatizaţi“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce Eminem interpreta piesa „Kill You“, o serie de explozii puternice s-a auzit în mulţime, iar fanii, care au fost luaţi prin surprindere de efectele sonore, au ţipat şi s-au lăsat brusc la pământ, scrie Billboard, citat de Daily Mail.   
 
Astfel, artistul a atras critici dure pentru alegerea făcută, care i-a făcut pe cei prezenţi să retrăiască panica atacului de anul trecut din Las Vegas, în urma căruia au murit 59 de persoane, iar alte 527 au fost rănite. 
 
 
 
 
 
 
„Mă simţeam bine la concertul lui Eminem până în momentul în care s-au folosit acele efecte sonore foarte realiste. Cu toţii ne-am speriat. Nu m-am simţit niciodată mai traumatizat“, a declarat un spectator. 
 
„A trecut mai puţin de un an de la masacrul din Las Vegas, iar Eminem crede că e o idee bună să folosească sunete de focuri de armă pe scena unui festival de muzică?“, a scris o altă persoană. 
 
„Am fost înspăimântat, la fel ca alţi oameni din jurul meu, iar aceasta este o chestiune suficient de serioasă pentru a o expune în social media“, a fost un alt mesaj. 
 
În ciuda valului de critici de pe Twitter, au existat şi persoane care i-au luat apărarea cântăreţului:
„Dar nu au cântecele lui Eminem întotdeauna sunete de împuşcături?“.
 

În plus, în luna mai a anului trecut, 19 persoane au murit şi 50 au fost rănite în urma unui atentat care a avut loc la finalul concertului susţinut de Ariana Grande, la Manchester Arena. 
 
Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.
 
A lansat opt albume de studio: „Infinite“ (1996), „The Slim Shady“ (1999), „The Marshall Mathers“ (2000), „The Eminem Show“ (2002), „Encore“ (2004), „Relapse“ (2009), „Recovery“ (2010) şi „The Marshall Mathers 2“ (2013).
 
Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: