Emily Ratajkowski a pozat goală în semn de protest faţă de interzicerea avortului în Alabama FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emily Ratajkowski FOTO Guliver/Getty Images
Emily Ratajkowski FOTO Guliver/Getty Images

Supermodelul şi actriţa Emily Ratajkowski (27 de ani), cunoscută drept femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume, a publicat o fotografie în care apare nud în semn de protest faţă de legea prin care statul american Alabama a interzis avortul în aproape toate cazurile, inclusiv în cele de viol şi incest.

Emily Ratajkowski, care este şi activistă pentru drepturile omului, a condamnat ferm decizia guvernatorului statului Alabama de a semna cea mai strictă lege anti-avort din Statele Unite.

Modelul şi-a însoţit mesajul cu o imagine în care apare complet goală, cu mâinile în dreptul sânilor şi cu o cală care îi acoperă zona intimă.

„Săptămâna aceasta, bărbaţi albi, de 25 de ani, au votat interzicerea avortului în Alabama, chiar şi în cazurile de viol sau de incest. Aceşti bărbaţi aflaţi la putere îşi impun voinţa asupra trupurilor femeilor pentru a susţine patriarhatul şi pentru a perpetua complexul închisorii industrial, împiedicându-le femeilor cu situaţii financiare modeste alegerea de a nu se reproduce. Statele care vor să interzică avortul sunt cele în care, proporţional, trăiesc cele mai multe femei de culoare. Este vorba despre clase sociale şi despre rase, este un atac la drepturile fundamentale ale omului. Trupurile noastre, alegerile noastre!“, a transmis vedeta.

image

Postarea ei a primit foarte multe laude şi a fost distribuită masiv în mediul online.

Emily Ratajkowski s-a implicat activ în numeroase proiecte de susţinere a drepturilor femeilor. În octombrie 2018, ea a fost arestată după ce a participat la Marşul Femeilor din DC. „Sunt mândră să fiu o feminist. Feminismul este despre alegere, despre libertatea de a lua singure decizii fără a fi judecată sau, mai rău, pedepsite“, declara modelul pentru Elle. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite