''Elvis Presley s-ar răsuci în mormânt să ştie ce-a făcut Lisa cu banii!'' Cine spune asta despre fiica starului, care a îngropat un imperiu în datorii

''Elvis Presley s-ar răsuci în mormânt să ştie ce-a făcut Lisa cu banii!'' Cine spune asta despre fiica starului, care a îngropat un imperiu în datorii

Ce s-a întâmplat cu averea lui Elvis.

Ajunsă la 52 de ani, unica fiică a lui Elvis îşi consumă energia şi bruma de bani pe două bătălii legale care par că nu se mai termină şi o înghit precum nisipurile mişcătoare. Ultimii 4 ani au fost un coşmar pentru Lisa Marie.

În 2016, a depus actele de divorţ de cel de-al patrulea ei soţ, muzicianul Michael Lockwood, iar războiul lor pentru custodia gemenelor lor, Finley şi Harper, de 11 ani, durează şi azi. Iar în 2019, Lisa mărturisea că abuzul ei de opioide a fost atât de grav încât este recunoscătoare că azi mai este în viaţă. Totuşi, pare că niciuna dintre aceste bătălii nu a pătat memoria tatălui ei (care, de altfel, a avut şi el probleme cu abuzul de medicamente), mai mult decât lupta financiară pentru ceea ce ar fi trebuit să fie preţioasa moştenire a lui Elvis, îngrijită şi sporită de ea. Lisa se duelează de doi ani la tribunal cu fostul ei manager, Barry Siegel, pe care îl acuză că i-a decimat suta de milioane  de dolari, din care nu i-au mai rămas decât vreo 14.000.

Citeşte continuarea aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările