Elvis Presley s-a culcat cu fete de 14 ani. Totul despre viaţa lui sexuală scandaloasă

Elvis Presley s-a culcat cu fete de 14 ani. Totul despre viaţa lui sexuală scandaloasă

Elvis Presley FOTO Getty Images

Regele Rock’n’Roll se bucura de un succes atât de mare printre reprezentantele sexului frumos, încât cu toţii ne-am imaginat că Elvis a avut o viaţă sexuală cât se poate de bogată. Şi chiar aşa a şi fost!

Ştiri pe aceeaşi temă

A avut o preferinţă pentru adolescente toată viaţa lui, fiind cuplat cu Reeca Smith, care avea numai 14 ani, chiar înainte de-a muri. Dar asta era o practică obişnuită la Elvis. Chiar înainte de-a se însura cu Priscilla – care avea tot 14 atunci când a luat-o la el acasă şi şi-au început relaţia amoroasă – Regele Rock’n’Roll se iubea cu Jackie Rowland, tot de 14 ani.

Se pare că Presley a fost atât de devastat de moartea mamei sale, încât nu se simţea niciodată confortabil alături de femei de vârsta lui, ci căuta numai compania puştoaicelor, pe care nu le considera deloc ameninţătoare. Virginele, care mai aveau şi o latură maternă, blândă, erau preferate de star, iar ele vorbeau adesea de manierele ireproşabile ale iubitului lor.

Iată care sunt toate fetele de 14 ani cu care s-a iubit Elvis Presley!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: