Elton John, la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată: „În mijlocul nopţii, singur în spital, mă rugam să nu mor“

Elton John, la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată: „În mijlocul nopţii, singur în spital, mă rugam să nu mor“

Elton John FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul Elton John (72 de ani) a mărturisit că a fost la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată.

Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a contactat o infecţie ca urmare a tratamentului pentru cancer la prostată, scrie publicaţia The Guardian, citată de News.ro.
 
Artistul a fost diagnosticat în 2017 cu această boală şi a ales să fie operat decât să facă chimioterapie pentru că nu a vrut ca boala să-i afecteze familia.  
 
Elton John a scris în memoriile sale, „Me“, publicate în foileton în Daily Mail, că operaţia din Los Angeles a fost „un succes total“, dar a observat că ceva nu a mers bine zece zile mai târziu. 
 
„S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie“, a spus el. A petrecut 11 zile într-un spital din Londra şi stătea treaz toată noaptea: „Mă întrebam dacă o să mor“. 
 
„În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp“, a scris artistul.
 
„Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale“, a continuat Elton John.
 
Problemele de sănătate l-au determinat să renunţe la a mai pleca în turnee pentru a petrece mai mult timp alături de soţul său, David Furnish, şi de copiii cuplului, Zachary şi Elijah.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările