Elton John, interzis în Egipt din cauza declaraţiilor sale privind religia şi homosexualitatea

Cântăreţul britanic Elton John, în vârstă de 63 de ani, nu poate concerta în Egipt, unde avea programat un spectacol privat pe 18 mai, după ce a fost respins de Uniunea egipteană a Muzicologilor din cauza declaraţiilor sale cu privire la religie şi homosexualitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cum putem permite asta unui homosexual, care vrea să interzică religiile, care pretinde că Iisus a fost homosexual şi care cere libertate sexuală în ţările din Orientul Apropiat", a declarat preşedintele Uniunii Muzicologilor din Egipt, Munir al Wasimi.

Elton John a declanşat polemici în întreaga lume cu declaraţiile cu privire la homosexualitate făcute în luna februarie în revista Parade. "Încearcă să fii o femeie lesbiană în Orientul Apropiat şi vei fi ca şi moartă", spunea cântăreţul, care în acelaşi interviu a declarat că Iisus a fost homosexual.

Al Wasimi a mai spus că a luat legătura cu forţele de ordine pentru a coordona interzicerea concertului lui Elton John. "Uniunea este singurul organism care poate interzice concertele cântăreţilor străini în Egipt", a adăugat acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările