Elton John: cum a ajuns să aibă relaţii intime cu David Furnish: „Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Elton John: cum a ajuns să aibă relaţii intime cu David Furnish: „Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Elton Jojn vrea să renunţe la muzică şi să petreacă mai mult timp cu David şi cei doi copii.

După mai bine de 25 de ani împreună, Elton John şi soţul David Furnish au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri de homosexuali. Legenda rock şi regizorul canadian, fost director publicitar, sunt obişnuiţi cu covorul roşu, participă la evenimente şi pozează mână în mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

John l-a cunoscut pe Furnish, cu 15 ani mai mic decât el, în octombrie 1993. Elton renunţase la droguri şi alcool de trei ani, după mai mult de un deceniu de abuz de substanţe. Cântăreţul învăţa să îşi trăiască viaţa fără vicii şi locuia în principal în casa sa din Atlanta. După ce s-a întors la moşia sa din Windsor, Anglia, John a decis să-şi extindă cercul social.

„Am vrut să cunosc oameni noi, aşa că am sunat la un prieten din Londra şi am spus:„ Ai putea, te rog, să aduci nişte oameni noi la cina noastră de sâmbătă? ”, a declarat John pentru Parade în 2010. Fără tragere de inimă, Furnish, un publicitar, a acceptat să vină la masă, dar era pregătit pentru o seară plictisitoare. Filmul a fost cu totul altul, pentru că gazda şi musafirul au devenit curând familiarizaţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările