Elon Musk şi cântăreaţa Grimes s-au conformat legii californiene şi au modificat numele fiului lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elon Musk şi iubita lui, cântăreaţa Grimes FOTO Getty Images
Elon Musk şi iubita lui, cântăreaţa Grimes FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Grimes şi antreprenorul Elon Musk au schimbat recent numele fiului lor pentru a fi în conformitate cu legea din California.

Grimes, pe numele real Claire Boucher, a dezvăluit că le-a fost cerut acest lucru.

La începutul lunii mai, cuplul a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce a dezvăluit că numele fiului nou-născut este X Æ A-12 (pronunţat „Ex Ash A Twelve“).

Acum, numele copilului este scris X Æ A-Xii. Au fost înlocuite cifrele arabe cu cele romane

„Am înlăturat numărul pentru a ne conforma legii din California“, a spus ea, potrivit news.ro, care citează Daily Mail. În plus, s-a arătat încântată că cifrele romane arată mai bine.

Potrivit legii californiene, numele trebuie să fie scrise în certificatele de naştere „folosind cele 26 de litere ale alfabetului limbii engleze“, iar apostroful şi cratima pot fi folosite.

Fiul cuplului Musk-Grimes a venit pe lume la data de 5 mai 2020. Miliardarul a postat şi o poză cu el ţinând în braţe nou-născutul.

image

FOTO Instagram

Ce înseamnă X AE A-12 Musk

Cântăreaţa Grimes a intervenit şi a „lămurit“ lucrurile, după ce mulţi utilizatori de Twitter au început să „descifreze“ numele copilului. 

Ea a explicat că Æ este acelaşi lucru cu AI (Inteligenţă Artificială) iar „X“ este o necunoscută, ca în matematică.

„X, variabila necunoscută Æ, cum scriu eu în limba elfă

AI (dragoste şi/sau Inteligenţă Artificială)

A-12 = predecesorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar neviolent.

+ (A=Arhanghel, cântecul meu favorit)“, a scris ea pe Twitter.

Cuplul Musk-Grimes s-a aflat în atenţia presei încă de la prima sa apariţie publică la Gala Met 2018, surprinzând atât lumea muzicală, cât şi pe cea a afacerilor. La eveniment, Grimes a purtat un colier cu logoul companiei Tesla.

CEO-ul Tesla mai are şase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 şi s-a stins din viaţă la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alţi cinci fii, gemenii Xavier şi Griffin (16 ani) şi tripleţii Kai, Saxon şi Damian (14 ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite