Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, s-a transformat radical. A adoptat un nou look, poartă haine bărbăteşti şi ochelari

Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, s-a transformat radical. A adoptat un nou look, poartă haine bărbăteşti şi ochelari

A surprins când a făcut anunţul public! Actriţa Ellen Page a devenit Elliot Page. Iată că acum surprinde cu look-ul bărbătesc, s-a transformat radical! La începutul lunii decembrie, actriţa anunţa că nu mai este Ellen Page, ci Elliot Page.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta". Totodată, Elliot a recunoscut că se teme îngrozitor de ura pe care o va stârni, fără a specifica în ce etapă a transformării sale sexuale se află acum, dacă urmează terapie hormonală şi va trece şi prin operaţii la nivelul organelor genitale, dar şi prin una de extirpare a sânilor.

Iată că acum, actriţa canadiană în vârstă de 33 de ani, cunoscută din filmul "Juno", pentru care a obţinut o nominalizare la Oscar, dar şi din alte producţii, precum "The Umbrella Academy", a surprins cu noul look.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările