Elena Gheorghe a cântat la o nuntă din greşeală. Cum a afectat-o pandemia pe artistă: „Am fost destul de speriată!“

Elena Gheorghe a cântat la o nuntă din greşeală. Cum a afectat-o pandemia pe artistă: „Am fost destul de speriată!“

Elena Gheorghe duce dorul vieţii de altădată (Foto: Facebook).

Pandemia i-a schimbat radical toată viaţa. Concertele s-au risipit, finanţele s-au înjumătăţit. Chiar dacă în acest an are toate şansele să nu mai poată urca pe scenă nică măcar de Revelion, Elena Gheorghe nu disperă, dar duce dorul vremurilor de altădată. Întâmplările din perioada în care succesul părea o poveste fără sfârşit dau culoare acestor momente.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Anul trecut pe vremea asta eram prin mulţime avem alte griji, alte preocupări, mintea ocupată şi trăiam viaţa cu intensitate maxima. Din păcate, la vremea aceea nu conştientizam că această libertate de a face ceea ce îţi place, de a te întâlni cu oamenii, de a cânta, de a socializa, de a ieşi seara la un restaurant, de a merge cu copiii în parc sau la locurile de joacă reprezentau cele mai frumoase lucruri de pe pământ. Anul trecut pe vremea aceasta nu ştiam cum să ne mai împărţim timpul ca să ajungem la toţi cei care ne invitau să cântăm, pentru că proiectul de muzică armanească era pe culmile succesului şi tot atunci ne pregăteam intens de luna decembrie: colinde, filmări etc. Da, câteodată ne plângeam că nu avem timp liber, timp pe care să-l petrecem cu familia, dar 2020 ne-a adus din plin asta. Trebuie să îi mulţumim pe deoparte, dar, în acelaşi timp, să-l şi rugăm să vorbească cu 2021 şi să ne aducă libertatea înapoi. Ne e dor de ea''.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările