Elena Băsescu, îmbrăcată de fiţe şi când iese până la poartă. Câţi bani a dat fosta europarlamentară doar pe încălţăminte

Elena Băsescu, îmbrăcată de fiţe şi când iese până la poartă. Câţi bani a dat fosta europarlamentară doar pe încălţăminte

Elena Băsescu FOTO Mihai Ionescu/ Click.ro

Elena Băsescu, care se pregăteşte să candideze din parta PMP la alegerile parlamentare din acest an, a fost surprinsă într-o ţinută aparte în apropierea locuinţei.

Deşi ne aflăm în pandemie, iar statul în casă este cel mai recomandat, acest lucru nu înseamnă însă că fiica lui Traian Băsescu nu are în continuare lucruri de rezolvat, chiar din confortul propriei locuinţe. Probabil că aceasta are întâlniri video, pentru afacerile sale, unde trebuie să arate exact cum ar fi fost dacă s-ar fi prezentat personal.

 
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta când a ieşit din curte pentru a lua ceva din maşină. Fosta europarlamentară, îmbrăcată cu un hanorac confortabil, purta totuşi în picioare adidaşi scumpi de la o firmă de renume şi era machiată ca pentru o ieşire în club.
 
Citeşte mai multe pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările