Primul iubit al Andrei. Cum arată şi ce s-a ales de cel cu care a trăit artista prima poveste de iubire

Primul iubit al Andrei. Cum arată şi ce s-a ales de cel cu care a trăit artista prima poveste de iubire

Andra FOTO Arhivă ADH

Acum formează un cuplu cu prezentatorul TV Cătălin Măruţă, cu care s-a căsătorit în august 2008 şi alături de care are doi copii. Înainte să-l cunoască pe acesta, însă, Andra a trăit o altă poveste de dragoste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima ei relaţie serioasă n-a fost cea cu Cătălin Măruţă, ci tot cu un artist. Băiatul în cauză se numeşte Dragoş Caploiu şi a făcut parte, la un moment dat, din trupa Groove. Andra şi Dragoş s-au iubit intens timp de doi ani şi jumătate, însă au decis să se despartă în septembrie 2005, cu puţin timp înainte de participarea artistei la Cerbul de Aur.

”Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la ”Cerbul de Aur” (n.r. unde avea să câştige locul II la secţiunea interpretare). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a fcăut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, declara, în trecut, un apropiat de-al Andrei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: