Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Ce nume va purta copilul

Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Ce nume va purta copilul

Paige Butcher şi Eddie Murphy FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Eddie Murphy, în vârstă de 57 de ani, a devenit tată pentru a zecea oară. Logodnica lui, actriţa australiană Paige Butcher (39 de ani), a născut un băiat, cel de-al doilea copil al cuplului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară, după ce logodnica lui a născut vineri, 30 octombrie, la Los Angeles, un băieţel, pe care l-au botezat Max Charles Murphy.
 
Max Charles a avut 3 kilograme la naştere şi amândoi, atât mama, cât şi copilul sunt bine, potrivit unui reprezentant al actorului, scrie Daily Mail. 
 
Băieţelul este al doilea copil al cuplului. Eddie Murphy şi Paige Butcher au o relaţie de şase ani şi o fetiţă în vârstă de doi ani, pe nume Izzy. 
 
Actorul american are alţi opt copii din fostele relaţii. Cel mai mare copil, Eric (29 de ani), a rezultat în urma relaţiei cu Paulette McNeely. Are alţi cinci copii cu fosta soţie, Nicole Mitchell Murphy – fiul Miles (25 de ani) şi fiicele: Bria (28 de ani), Shayne Audra (23 de ani), Zola Ivy (18 ani) şi Bella Zahra (16 ani). Eddie şi fostul model Nicole au fost căsătoriţi din 1993 până în 2006.
 
Mai are o fetiţă de 11 ani, Angel Iris, cu cântăreaţa Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls. Aici, povestea a fost mai complicată. Actorul a părăsit-o pe Mel B în 2006, când era însărcinată în şase luni cu Angel. El a negat iniţial că fetiţa ar fi a lui, înainte ca un test AND să dovedească faptul că el este tatăl.
 
Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop“, „Dr. Dolittle“ şi „The Nutty Professor“ şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls“ (2006).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările