Echipa Megxit. Cine i-a ajutat pe Harry şi Meghan să „evadeze“ din familia regală: de la vedete de televiziune la miliardari şi specialişti în comunicare

Echipa Megxit. Cine i-a ajutat pe Harry şi Meghan să „evadeze“ din familia regală: de la vedete de televiziune la miliardari şi specialişti în comunicare

Meghan şi Harry FOTO Guliver/Getty Images

În timp ce ducele şi ducesa de Sussex şi-au plănuit „scăparea“ din Marea Britanie, au existat câteva personaje-cheie care i-au sfătuit şi i-au ajutat pe Harry şi Meghan să facă marele pas către o viaţă independentă de monarhia britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedete de televiziune, miliardari şi specialişti în comunicare i-au ajutat pe Harry şi Meghan să „evadeze“ din familia regală britanică. 

În afară de aceştia, mama ducesei Meghan, Doria Ragland, a fost tot timpul lângă ei, mai cu seamă de când s-a născut micuţul Archie.

Iată care sunt cei care îi ajută pe Harry şi Meghan să-şi dobândească independenţa faţă de familia regală britanică, potrivit Daily Mail: 

Mogulul media

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey i-a oferit prinţului Harry un post de prezentator şi producător executiv al unui documentar în şase părţi produs de Apple TV privind sănătatea mintală. Compania a refuzat să precizeze dacă prinţul Harry este remunerat pentru participarea sa.

De altfel, Oprah a declarat că Meghan şi Harry nu au nevoie de ajutorul ei pentru a şti ce este mai bine pentru ei, dar are cu siguranţă o influenţă puternică asupra cuplului.

Având propriul canal de televiziune şi o serie de proiecte filantropice, Oprah este una dintre cele mai puternice şi respectate femei din America. „Oprah este un model pentru Meghan. În mod cert ea le-a deschis multe uşi, i-a îndrumat şi va face acest lucru în continuare“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Oprah Winfrey FOTO Getty Images

Ajutorul de nădejde

Muzicianul, producătorul şi compozitorul David Foster (70 de ani), câştigător a 16 premii Grammy, este un apropiat al cuplului. Cea de-a cincea soţie a sa, cântăreaţa Katharine McPhee, şi Meghan Markle se cunosc încă de când erau adolescente. 

Foster este şi cel care le-a găsit ducilor de Sussex o locuinţă în Canada, unde Meghan ar locui în prezent cu micuţul Archie. Vila de lux este estimată la peste 10 milioane de dolari.

De asemenea, artistul are legături în lumea politică candiană şi se crede că el este cel care a făcut mai multe „aranjamente“ pentru ca cei doi să se simtă bineveniţi în Canada. „David îi cunoaşte pe toţi în lumea showbizului, dar este, de asemenea, incredibil de bine conectat în lumea politică canadiană“, a spus o sursă.

David Foster FOTO Guliver/Getty Images

Regina PR-ului

Director de comunicare al cuplului, Sara Latham are dublă cetăţenie, americană şi britanică, aşa că poate lucra cu uşurinţă pentru ducii de Sussex pe ambele teritorii. Ea a făcut parte din echipa de campanie prezidenţială a lui Bill Clinton în 1996, înainte să se angajeze la o corporaţie din Londra. Latham a început să lucreze pentru Harry şi Meghan în martie 2019, actorul George Clooney fiind cel care a prezentat-o ducilor de Sussex. „Sara este un personaj cheie în crearea unei noi imagini pentru ducii de Sussex“, a declarat o sursă.

Sara Latham FOTO Profimedia

Expertul în social media

Descris ca fiind „arma secretă“ a cuplului regal, David Watkins este cel care administrează pagina de Instagram Sussex Royal, care este urmărită de peste 10 milioane de persoane. Harry şi Meghan au anunţat că intenţionează să împărtăşească mai multe detalii din viaţa lor privată şi profesională prin intermediul platformei de socializare, iar David este cel care va avea grijă ca mesajul să ajungă la admiratorii cuplului în cea mai bună formă.

David Watkins FOTO Guliver/Getty Images

Arma de promovare în SUA

Prezentatoarea emisiunii „This Morning TV“ de la CBS şi cea mai bună prietenă a lui Oprah, Gayle King şi-a asigurat deja primul interviu cu ducii de Sussex după despărţirea de familia regală. Ea a participat la petrecerea de botez organizată de Meghan Markle în New York şi a fost printre primele persoane care l-au vizitat pe micuţul Archie.

Având o uriaşă influenţă în televiziunea americană, ea îi ajută pe Harry şi Meghan la noua strategie de media anunţată de cuplu. „Gayle cunoaşte toată lumea televiziunii. Ea le va construi imaginea media în Statele Unite“, a declarat o sursă. 

Gayle King FOTO Guliver/Getty Images 

Deschizătoarea de drumuri

Jessica Mulroney este stilist şi PR. Tânăra şi-a construit în Statele Unite propriul brand şi propriul show de televiziune. Este căsătorită cu Ben Mulroney şi este o apropiată a prim-ministrului canadian Justin Trudeau. „Dacă Meghan şi Harry vin în Toronto, Jessica este cea care va deschide toate uşile pentru ei“, a declarat o sursă apropiată cuplului regal.

Image result for Jessica MulroneyJessica Mulroney şi Megahn Markle FOTO Fox News

Miliardarii

Creatoarea de modă Misha Nonoo este una dintre prietenele ducesei Meghan, iar împreună au lansat o linie de îmbrăcăminte în scopuri caritabile. Misha Nonoo este căsătorită cu miliardarul Mikey Hess, care i-ar fi oferit cuplului regal o vilă în Malibu, pentru a-şi petrece vacanţele. Ei au legături puternice în administraţia liderului american Trump.

Image result for Misha Nonoo mikey hessMikey Hess şi Misha Nonoo la nunta ducilor de Sussex FOTO Getty Images

Confidenta

Actriţa Abigail Spencer, în vârstă de 38 de ani, a jucat alături de Meghan Markle în serialul de succes „The Suits“ şi este una dintre cele mai bune prietene ale ducesei. „Abigail este confindenta de care Meghan are nevoie. Sunt prietene de mai bine de un deceniu şi îi este extrem de loială ducesei“, a declarat o sursă. 

Image result for Abigail SpencerAbigail şi Meghan FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările