„E un monstru!“ Actorul Armie Hammer, acuzat de către amante de canibalism şi abuzuri sexuale

„E un monstru!“ Actorul Armie Hammer, acuzat de către amante de canibalism şi abuzuri sexuale

Divorţul lui de Elizabeth Chambers scoate la iveală o faţă de neştiută a actorului. Infidelităţile lui Armie, care au provocat divorţul, nu au fost simple infidelităţi - ele arată un comportament sexual al lui Armie necunoscut soţiei sale, care se declară acum şocată, după ce weekendul trecut o serie de mesaje private de-ale actorului către o femeie au fost dezvăluite pe Twitter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajele datează din 2016, dar unele sunt şi din februarie 2020. Toate sunt, practic, din timpul mariajului de 10 ani cu Elizabeth Chambers, care spune acum că a ştiut de faptul că a înşelat-o - inclusiv cu actriţa Lily James, cu care el a jucat în filmul Rebecca. Dar nu a ştiut despre mesajele lui către alte femei, în care vorbeşte despre practici sadomasochiste şi apucături de canibal - lucruri care au îngrozit-o pe soţia sa, cu care are doi copii - pe fiica Harper, de şase ani, şi pe fiul Ford, de trei ani.

"Armie e un monstru", comentează un prieten de familie.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările