După scandalul provocat de falsificarea declaraţiilor fiscale, Kylie Jenner devine celebritatea care a câştigat cel mai mult în 2019

După scandalul provocat de falsificarea declaraţiilor fiscale, Kylie Jenner devine celebritatea care a câştigat cel mai mult în 2019

Ce avere a strâns în puţin timp Kylie Jenner. (Foto: arhivă)

Chiar dacă după publicarea, în revista Forbes, a articolului în care fraudele făcute de ea şi mama ei au fost demascate, dovedind că are jumătate din averea estimată iniţial, mezina Kardashian conduce detaşat topul celor mai bogate 100 de vedete.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu o săptămână, revista americană de economie Forbes arunca bomba ce avea să-i afecteze imaginea uneia dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner, cea considerată atâta timp milionara self-made. Articolul susţinea că în declaraţiile fiscale existau falsuri şi minciuni menite să modifice percepţia legată de afacerile ei cu produse cosmetice.

În urma mediatizării acestor zvonuri, Forbes i-a retras titlul de cea mai tânără miliardară din lume. În noiembrie 2019, Kylie anunţa că va vinde 51% din brandul ei, Kylie Cosmetics către Coty. Acest deal i-a adus lui Kylie suma de 1,2 miliarde $ şi acesta a fost motivul oficial pentru care Forbes a introdus-o în topul său.

Dar cele mai recente declaraţii fiscale ale Coty arată că, deşi familia Kardashian a lăsat să se înţeleagă că în 2018, brandul Kylie Cosmetics a generat 360  mil. $, acesta produsese doar 125 mil. $. 

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările