După ce s-a speculat că ar fi făcut implant fesier, Delia a spus tot. Cum a obţinut vedeta formele de invidiat!

După ce s-a speculat că ar fi făcut implant fesier, Delia a spus tot. Cum a obţinut vedeta formele de invidiat!

Delia are 39 de ani. (Foto: Instagram)

Pasionată de vacanţele exotice, Delia a plecat împreună cu soţul şi mama ei în Maldive. Pe lângă peisajele incredibile, artista a etalat un fizic de excepţie. După ce s-a speculat că ar fi apelat la medicii esteticieni pentru posteriorul sexy, frumoasa cântăreaţă a răbufnit pe Instagram, lămurind problema.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru Delia este religie: la fiecare început de an, lasă frigul din România pentru soarele din diverse colţuri ale lumii. Zilele acestea, vedeta se află împreună cu soţul şi mama sa în Maldive, unde se bucură de soare, bronz, preparate delicioase şi experienţe fantastice.

Un singur lucru i-a umbrit pe moment bucuria cântăreţei: după ce a postat o serie de fotografii unde etala un posterior bombat, s-a speculat că ar fi apelat la medicina estetică. Chiar şi din vacanţă, Delia a ţinut să lămurească situaţia. Aceasta a postat pe contul său de Instagram fotografii cu exemple de implant fesier versus posterior bombat obţinut prin sport.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările