Florin Chilian atacă autorităţile, dar susţine că poartă mască din respect pentru frica altora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Florin Chilian, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că şi el e anti-mască, însă a subliniat faptul că o poartă pentru că respectă "frica" celorlalte persoane.

După Mihai Mărgineanu, şi artistul Florin Chilian sare în apărarea lui Dan Bittman şi se declară "anti-mască". Contrar credinţelor sale, însă, Florin Chilian susţine că poartă masca de protecţie acolo unde ea este obligatorie, pentru că respectă "frica" celor din jurul său. 

"Ca şi Dan, deşi nu cred în mască, aleg să o port pentru că înţeleg să respect frica ta, indiferent de cât de frică iţi este şi de cine eşti. Aleg să fac asta, deşi frica ta îmi limitează mie drepturile. Dacă este o regulă la magazin sau pe stradă, o respect, chiar dacă este impusă de neinformare, de spaimă, de interesele celor care le vînd la suprapreţ de teama să nu rămână cu ele nevândute - deşi ar fi trebuit să fie distribuite gratuit măcar elevilor, profesorilor, vârstnicilor sau nevoiaşilor - sau doar de prostie.

Asta nu mă face pe mine, pe nici unul dintre cei ce aleg să-ţi respecte groaza, indusă abject de nişte "autorităţi" cretinoide, şi nici pe Dan, penibili, oportunişti, impostori sau ipocriţi. Adică, chiar nu mai putem avea opinii şi păreri diferite indiferent de argumente?! Chiar ne-am prostit cu toţii?!! Se pare că da", a scris Florin Chilian pe pagina sa de Facebook.

Cântăreţul a continuat prin a aduce "argumente" în favoarea poziţiei sale şi acuză autorităţile că induc panica şi groaza în rândul cetăţenilor. 

"Nimic despre validitatea argumentelor lui Bittman, nimic despre realitatea unor zile în care oamenii îngroziţi de atîta panică aruncată în societate de nişte canalii, criminali, aleg să se sinucidă de frică, fără a mai aştepta rezultatele unui test cu o rată de fals pozitiv de 90%, după cum spun cercetatorii americani. 

Dap, nici eu nu cred în mască, şi nu din motive religioase, ci măcar aritmetice dacă nu de bun simţ: un virus are 0,4 microni, ţesătura măştii celei mai performante are un micron, deci fără a mai ţine seama de ochi de urechi sau de porii pielii, printr-un ochi de tesătură intră mama, tata şi copilul lui COVID. Toată familia de covizi intră, dar aleg să port mască pentru că înţeleg să respect frica ta. Aşa cum zic: oaia gândeşte orizontal şi totuşi sînt mult prea multi proşti.

Profesorul doctor Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală. El a afirmat că este esenţial să se facă autopsii pentru a cunoaşte exact numărul deceselor ce au fost provocate de coronavirus. Lătrăii ăştia imbecili, dar corect politic ca atitudine, nu inteleg asta?!", a mai scris Florin Chilian. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite