Ducii de Sussex au recunoscut că au minţit în cadrul interviului acordat lui Oprah

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceştia au declarat că înainte de nunta regala, asteptată de milioane de oameni, au făcut o nunta specială doar pentru ei doi.
Aceştia au declarat că înainte de nunta regala, asteptată de milioane de oameni, au făcut o nunta specială doar pentru ei doi.

La doar câteva săptămâni după interviul controversat pe care l-au dat jurnalistei Oprah Winfrey, foştii duci de Sussex au recunoscut că au minţit în legătura cu nunta secretă. Ceremonia a fost doar  un simplu schimb de jurăminte, eveniment care nu a avut un statut oficial.

După ce un funcţionar public al Casei Regale a scos la iveală adevărul, Prinţul Harry şi Meghan Markle au recunoscut că nu s-au căsătorit, în secret, cu trei zile înainte de ceremonia urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, scrie Daily Mail

Ducii de Sussex au acordat un interviu jurnalistei Oprah, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, şi au vorbit despre toate detalii ascunse a regalităţii britanice, dar şi despre relaţiile încordate din familia regală. 

Controversata apariţie TV a împins familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, prinţesa Diana, în 1997.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite