Ducii de Sussex, întâmpinaţi de sute de admiratori în a doua zi a turneului regal. Meghan, copleşită de cadouri: „Îmi place tot ceea ce ei reprezintă“ FOTO

Ducii de Sussex, întâmpinaţi de sute de admiratori în a doua zi a turneului regal. Meghan, copleşită de cadouri: „Îmi place tot ceea ce ei reprezintă“ FOTO

Meghan Markle şi prinţul Harry în Melbourne, Australia FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) au ajuns în Melbourne, Australia, în cea de-a doua zi din primul lor turneu regal. Ducesa de Sussex a schimbat două ţinute în timpul zilei, a fost copleşită cu daruri din partea fanilor şi a avut parte de un meniu special.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns joi, la Melbourne, al doilea cel mai mare oraş din Australia, unde cuplul a fost primit cu bucurie de mii de admiratori. 
 
Cu buchete de flori şi fluturând drapele, australienii au venit în număr mare pentru a saluta cuplul regal britanic în cea de-a treia zi a vizitei pe continentul australian, scrie AFP, citat de News.ro.  
 
Prinţul Harry şi fosta actriţă din serialul american „Suits“ nu petrec decât câteva ore la Melbourne şi programul lor aglomerat, din care fac parte o masă cu specialităţi indigene şi o vizită la plajă, a fost calibrat aproape la minut. 
 
 
„Îmi place tot ceea ce ei reprezintă. Sunt atâtea de admirat la ei, în calitate de oameni“, s-a extaziat un tânăr admirator la microfonul postului public ABC. 
 
O adolescentă a izbucnit în lacrimi de bucurie când l-a îmbrăţişat pe ducele de Sussex, afişând o banderolă pe care erau scrise cuvintele: „Sunt aici de peste patru ore de dimineaţă, vă iubesc de opt ani". 
 
„Îmi vei crea probleme“, a glumit prinţul Harry. 
 
 
În ceea ce o priveşte pe ducesa de Sussex, ea a fost copleşită cu flori şi cadouri pentru copilul pe care îl aşteaptă în primăvara lui 2019. Fosta actriţă a primit un colier din paste făinoase, oferit de un băiat în vârstă de 5 ani. „L-am făcut din paste, le-am înmuiat în vopsea aurie şi le-am înşirat“, a explicat el pe site-ul news.com.au.
 
 
Ducesa a purtat un trenci de culoare bej, creat de designerul australian Martin Grant, o rochie bleumarin, creată de Dion Lee şi o geantă Gucci. 
 
După baia de mulţime, cuplul a petrecut câteva momente la sediul guvernatoarei Statului Victoria, reprezentanta coroanei britanice, Linda Dessau, înainte de a merge la un restaurant cunoscut pentru specialităţile culinare realizate de bucătari indigeni. În meniu au fost friptură de cangur şi de mistreţ, potrivit canalului Channel Nine. 
 
 
Meghan Markle, prima gafă vestimentară
 
Potrivit unor critici, Meghan Markle a făcut şi prima gafă vestimentară notabilă. Pentru plimbarea de pe plajă, soţia prinţului Harry a ales o rochie neagră ce aparţine brand-ului american Club Monaco, şi-a păstrat trench-ul semnat Martin Grant şi a ales o pereche confortabilă de balerini. Astfel, potrivit Daily Mail, ţinuta nu este tocmai potrivită pentru o plimbare pe plajă. 
 
 
Ducii de Sussex se vor întoarce la sfârşitul săptămânii la Sydney, unde prinţul va escalada Sydney Harbour Brigde şi va înălţa drapelul pentru a inaugura Invictus Games, competiţia deschisă răniţilor şi invalizilor de război. 
 
Turneul de 16 zile din regiunea Pacificului cuprinde şi o vizită pe Fraser Island, cea mai mare insulă de nisip din lume, în Queensland. Apoi, ei vor merge în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă.
 
citeste totul despre: