Ducesele Kate şi Meghan au atras toate privirile la nunta Prinţesei Eugenie. Soţia Prinţului William, alegere vestimentară îndrăzneaţă FOTO

Ducesele Kate şi Meghan au atras toate privirile la nunta Prinţesei Eugenie. Soţia Prinţului William, alegere vestimentară îndrăzneaţă FOTO

Prinţul William, Ducesa Kate, Prinţul Harry şi Ducesa Meghan FOTO Guliver/Getty Images

Ducesele Kate Middleton şi Meghan Markle au atras toate privirile graţie ţinutelor în care şi-au făcut apariţia la nunta Prinţesei Eugenie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta şi fiica Prinţului Andrew şi a Ducesei de York, s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, proprietarul unui club din Londra. Cei doi au o relaţie de mai bine de cinci ani.
 
Pe lângă mireasă, cea mai mare atenţie a fost îndreptată către soţiile Prinţilor William şi Harry, care au avut şi de această dată apariţii fermecătoare. 
 
Ducesa de Cambridge (36 de ani) a ales o rochie fuxia, creată de designerul ei preferat – Alexander McQueen. Kate Middleton şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie fascinator în aceeaşi nuanţă, iar pantofii şi geanta-plic au fost burgundy.
 
 
Apariţia este una îndrăzneaţă, având în vedere că la toate celelalate nunţi Ducesa Kate a ales rochii în nuanţe pale pe care le mai purtase în trecut pentru a respecta o regulă a Casei Regale – mireasa trebuie să fie în centrul atenţiei şi nu celelalte doamne din Familia Regală. 
 
 
La rândul lui, Prinţul William (36 de ani) a arătat impecabil într-un costum de zi. Cei doi copii ai cuplului, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, au rolul de cavaler, respectiv domnişoară de onoare. 
 
De asemenea, Ducesa de Sussex (37 de ani) a ieşit în evidenţă într-o rochie navy-blue şi o haină în aceeaşi culoare de la Givenchy, casă de modă care a semnat şi superba rochie de mireasă pe care a purtat-o în luna mai la nunta cu Prinţul Harry (34 de ani).
 
 
Meghan Markle a optat pentru o pălărie fascinator tot albastru-închis de la Noel Stewart şi pantofi de aceeaşi culoare. 
 
 
citeste totul despre: