Ducesa de Sussex, apariţie fermecătoare de ziua ei: Meghan Markle a împlinit 37 de ani şi a sărbătorit alături de Prinţul Harry la nunta unor prieteni

Ducesa de Sussex, apariţie fermecătoare de ziua ei: Meghan Markle a împlinit 37 de ani şi a sărbătorit alături de Prinţul Harry la nunta unor prieteni

Ducii de Sussex au participat la nunta unor prieteni apropiaţi FOTOGRAFII HEPTA

Meghan Markle a marcat prima sa zi de naştere în calitate de membră a Familiei Regale cu o nouă apariţie fermecătoare. Ducesa de Sussex l-a însoţit pe Prinţul Harry la nunta unor prieteni apropiaţi, unde au atras toată atenţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 4 august, Meghan Marke a împlinit 37 de ani. Chiar de ziua ei, Ducesa de Sussex şi-a făcut apariţia la nunta lui Charlie Van Straubenzee, unul dintre cei mai buni prieteni ai soţului ei, potrivit revistei People. 

Deşi Meghan şi Harry (33 de ani) au sosit la eveniment separat, prinţul fiind cavaler de onoare, cuplul regal a fost surprins ţinându-se de mână şi arătându-şi afecţiunea prin gesturi tandre.

Mult aşteptata apariţie a Ducesei de Sussex de ziua ei nu a dezamăgit, Meghan Markle strălucind într-o cămaşă neagră şi o fustă în mai multe nuanţe, de la Club Monaco în valoare de 328 de dolari. Soţia Prinţului Harry şi-a asortat ţinuta cu o pălărie de la Philip Treacy, pantofi cu fundă Aquayyura şi o geantă-plic Kayu.

Ducesa de Sussex a avut însă şi un mic accident vestimentar: un nasture de la cămaşă i s-a desfăcut, lăsându-i la vedere sutienul.

Meghan Markle a fost felicitată cu ocazia aniversării pe toate paginile de social media ale Casei Regale Britanice şi, conform tradiţiei, a avut parte de o cină restrânsă, alături de membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

Anul trecut, Meghan Markle şi-a sărbătorit ziua tot alături de Prinţul Harry, într-un safari african. Vacanţa în Botswana a avut loc la scurt timp după ce s-au cunoscut şi a fost una foarte romantică, după cum a dezvăluit Ducele de Sussex într-un interviu post-logodnă: „Am dormit sub cerul înstelat şi a fost absolut fantastic.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările