Ducesa Meghan nu a născut acasă, aşa cum şi-a dorit: de ce a fost dusă la spital

Ducesa Meghan nu a născut acasă, aşa cum şi-a dorit: de ce a fost dusă la spital

Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan (37 de ani), care a născut pe 6 mai un băieţel, a fost nevoită să nască în spital, nu acasă, ajutată de o moaşă, cum plănuise, după ce sarcina a depăşit termenul cu o săptămână.

Planurile Ducesei Meghan de a naşte natural, în reşedinţa regală, au fost date peste cap de faptul că sarcina a depăşit termenul cu o săptămână. Astfel, potrivit Daily Mail, Meghan Markle a fost escortată la un spital privat din Londra în miezul nopţii. 
 
Ducesa Meghan a fost internată cu mare discreţie în spitalul Portland din Londra, unde naşterile costă peste 15.000 de euro, spun surse pentru tabloidul britanic. Mai tinerele Prinţese Beatrice şi Eugenie s-au născut acolo. 


Având în vedere faptul că Ducesa are 37 de ani şi este la prima sarcină, exista riscul apariţiei unor complicaţii, au fost de părere specialiştii. De asemenea, dat fiind faptul că sarcina a depăşit termenul cu o săptămână, durerile naşterii ar fi fost amplificate.
   
Ducesa Meghan nu mai poate fi încadrată în categoria femeilor care prezintă un risc scăzut de a dezvolta complicaţii în momentul naşterii pentru că „este cu doi ani mai în vârstă“. Vârsta nu este singurul factor care influenţează sarcina, spun specialiştii. De asemenea, femeile de culoare, potrivit studiilor de specialitate, prezintă un risc de cinci ori mai ridicat de mortalitate în timpul naşterii, faţă de femeile albe. 
   
Nu se ştie însă dacă Meghan a avut o naştere indusă. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze informaţia, însă surse au confirmat că fosta actriţă a născut la spital, nu acasă, precum plănuise. De asemenea, în urmă cu o lună, reprezentanţi ai Palatului au anunţat că detaliile privind naşterea primului copil al Ducilor de Sussex vor rămâne private. 
 
Spre deosebire de Ducesa Kate, Meghan nu şi-a dorit să apară în public, imediat după naştere, pentru a prezenta admiratorilor familiei regale britanice noul născut, considerând „arhaic“ acest obicei.
 
După săptămâni întregi de speculaţii, Ducesa Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au anunţat că au devenit părinţii unui băieţel. Anunţul a fost făcut de Prinţul Harry, care a precizat că el şi soţia sa sunt absolut încântaţi de venirea pe lume a bebeluşului regal. Copilul are o greutate de 3,9 de kilograme, este sănătos, iar mama se simte foarte bine. 
 
Ducele de Sussex a anunţat că momentan nu au ales un nume, iar mai multe detalii, precum şi imagini cu cel mai nou membru al Familiei Regale vor fi făcute publice în zilele următoare. „A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-aş putea-o imagina vreodată“, a spus Prinţul Harry, vădit emoţionat şi fericit, potrivit bbc.com. 
 
Ducele de Sussex, care a asistat la naştere, şi-a exprimat, în plus, admiraţia pentru femeile de pretutindeni, lăudând actul facerii. De asemenea, Harry a transmis şi un mesaj pentru admiratorii cuplului regal: „Suntem absolut încântaţi şi recunoscători pentru tot sprijinul de pretutindeni. A fost extraordinar şi suntem fericiţi să împărtăşim această veste cu voi“. 
 
De asemenea, Prinţul Harry a mărturisit că este foarte mândru de soţia lui: „A fost o experienţă uimitoare. Sunt foarte mândru de soţia mea, sunt în al nouălea cer“.  
 
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: