Ducesa Meghan, lăudată şi descrisă drept curajoasă pentru apariţia post-naştere: ce i-a impresionat pe oameni FOTO

Ducesa Meghan, lăudată şi descrisă drept curajoasă pentru apariţia post-naştere: ce i-a impresionat pe oameni FOTO

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry, la prima apariţie alături de fiul lor, Archie FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan Markle este lăudată pentru curaj şi descrisă drept „un adevărat model“ după apariţia avută la doar două zile de la naştere, alături de primul ei copil, Archie, şi de soţul ei, Prinţul Harry.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani), căsătoriţi din 2018, l-au prezentat lumii întregi pe primul lor copil, născut pe 6 mai 2019, dezvăluind şi că numele lui va fi Archie Harrison Mountbatten-Windsor
 
Pe lângă frenezia din jurul celui mai nou membru al Familiei Regale Britanice, de o atenţie deosebită s-a bucurat şi proaspăta mămică. Ducesa de Sussex a fost lăudată pentru apariţia sa naturală şi pentru curajul de a purta o ţinută care nu i-a ascuns burtica rămasă după naştere, ci, din contră, i-a scos-o în evidenţă.
 
Pentru prima apariţie alături de fiul ei, Meghan Markle a „reciclat“ o rochie albă fără mâneci, strânsă în jurul taliei cu o curea, creaţie a designerului britanic Grace Wales Bonner. De asemenea, ducesa a adoptat un machiaj foarte discret şi a purtat o pereche de pantofi nude, însă se citea pe chipul ei că nu are de gând să stea mai mult de câteva minute pe tocuri.  
 
 
De ce este un motiv de admiraţie modul în care s-a prezentat fosta actriţă? În primul rând pentru că Meghan Markle nu a dorit să se alinieze tradiţiei şi nu a ieşit în public la doar câteva ore după ce a dat naştere, aşa cum a făcut cumnata sa, Ducesa Kate. De altfel, soţia Prinţului William a fost aspru criticată pentru faptul că prin apariţiile sale impecabile imediat după naştere creează o falsă imagine despre actul naşterii. 
 
În plus, Ducesa Meghan este aplaudată şi pentru faptul că nu a încercat să-şi ascundă burtica rămasă după naştere într-o rochie largă, aşa cum se obişnuieşte, acest aspect fiind interpretat drept o încurajare pentru toate mamele de a accepta şi de a nu se simţi ruşinate de schimbările suferite de corp după o naştere. 
 
„Meghan a purtat alb la doar două zile după ce a născut. Ce femeie!“, „Pur şi simplu ador ţinuta aleasă de Meghan, faptul că şi-a accentuat burtica este binevenit în aceste zile. E important ca oamenii să înţeleagă că femeile nu-şi revin pur şi simplu imediat după o naştere“, „Aplauze pentru Meghan care a avut curajul să-şi arate burta. E un lucru rar şi foarte tare din partea unei figuri publice“, „Iubesc faptul că Meghan nu a încercat să-şi ascundă burtica. E un adevărat exemplu! Aşa arată orice femeie după ce naşte, iar Meghan normalizează această imagine. În plus, arată absolut fabulos, străluceşte şi le încurajează pe toate mămicile din lume“, au fost doar câteva dintre comentariile extaziate.
 
Fosta actriţă este o feministă convinsă şi este cunoscut faptul că una dintre misiunile sale ca reprezentant al casei regale britanice este să încurajeze femeile. 
 

  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: