Ducesa Meghan, copleşită de emoţii într-un interviu despre presiunea mediatică: „Am ajuns mai mult să exist decât să trăiesc. E o luptă“ VIDEO

Ducesa Meghan, copleşită de emoţii într-un interviu despre presiunea mediatică: „Am ajuns mai mult să exist decât să trăiesc. E o luptă“ VIDEO

Meghan, Harry şi fiul lor, în recentul turneu regal din Africa de Sud FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan a acordat un interviu emoţionant în care a vorbit despre presiunea mediatică, mărturisind că s-a simţit vulnerabilă, mai ales în perioada în care a fost însărcinată. În plus, cuplul regal plănuieşte să-şi ia un concediu prelungit în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a se dedica exclusiv creşterii primului lor copil, Archie.

Ştiri pe aceeaşi temă

ITV va difuza duminică, 20 octombrie, documentarul „Harry & Meghan: An African Journey“, în care sunt prezentate imagini şi momente cheie din turneul de zece zile desfăşurat recent de ducii de Sussex în Africa de Sud. 
 
În plus, cei doi au vorbit deschis şi despre presiunea de a face parte din familia regală britanică, dar şi despre presiunea de a se afla mereu în lumina reflectoarelor. 

Meghan (38 de ani) a fost vizibil copleşită de emoţii în momentul în care jurnalistul a întrebat-o cum a gestionat criticile apărute în presă în perioada în care a fost însărcinată. Ea a mărturisit că a fost o luptă grea şi a recunoscut că din această cauză a ajuns „mai mult să existe decât să trăiască“.
 
„Orice femeie, mai ales când este însărcinată, este vulnerabilă, aşa că a fost o provocare uriaşă, iar după ce am născut... Pentru o femeie este mult de suportat. Presiunea media se adaugă peste presiunea proprie de a fi soţie, de a fi mamă, ei bine... Şi vreau să-ţi mulţumesc pentru această întrebare, pentru că nu foarte mulţi oameni m-au întrebat dacă sunt bine. Dar chiar este important, pentru că se întâmplă multe lucruri în culise. A fost şi este o luptă grea“, a declarat ducesa Meghan citată de Daily Mail
 
 
 
La rândul lui, prinţul Harry a dezvăluit că şi-ar dori să părăsească definitiv Londra şi crede că un loc perfect ar fi Cape Town, Africa de Sud, însă a recunoscut că momentan nu este posibilă o astfel de mutare. 
 
În plus, ducii de Sussex au hotărât să ia o pauză de şase săptămâni de la îndatoririle regale, în perioada Crăciunului, pentru a se bucura de mai mult timp alături de fiul lor, Archie, în vârstă de cinci luni. 
 
De la căsătoria cu prinţul Harry, din mai 2018, fosta actriţă a fost constant pe prima pagină a ziarelor. Presa a prezentat numeroase detalii despre familia destrămată din care provine, dar şi speculaţii privind relaţia nu tocmai bună pe care ar avea-o cu ducii de Cambridge, dar şi cu regina Elisabeta din cauza temperamentului său „de divă“. În plus, în ultima vreme, jurnaliştii britanici au devenit tot mai critici la adresa ei, dar şi a prinţului Harry, acuzându-i de aroganţă şi ipocrizie. 
 
Recent, prinţul Harry a dat în judecată tabloidul The Mail on Sunday, după ce a publicat o scrisoare a ducesei Meghan adresată tătălui ei. Anunţul procesului a fost însoţit şi de o serie de declaraţii critice la adresa presei tabloide britanice, reacţie rară în rândul membrilor familiei regale britanice. Harry a precizat că soţia sa este hărţuite de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana. „Am fost un martor tăcut al suferinţei soţiei mele prea mult timp“, a spus prinţul Harry. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: