Ducesa Meghan, aspru criticată de un cunoscut biograf regal: „Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“

Ducesa Meghan, aspru criticată de un cunoscut biograf regal: „Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Lady Colin Campbell (69 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi biografi regali, care a scris trei biografii ale familiei regale britanice, i-a adus mai multe critici dure Ducesei de Sussex, Meghan Markle (38 de ani), printre care faptul că se comportă ca o vedetă de top, deşi nu a fost una nici când era actriţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lady Colin Campbell o consideră pe Meghan Markle „lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“ şi o acuză pe aceasta că „se comportă precum o celebritate“, fiind editor-invitat al revistei British Vogue în ediţia din septembrie, scrie Daily Mail
 
Autoarea este de părere că Meghan trebuie să ia în serios rolul de membră a familiei regale şi să se comporte ca atare, nu ca o celebritate, având în vedere că nici nu a făcut parte din categoria numelor grele de la Hollywood, ci s-a făcut remarcată doar într-un serial.
 
Biografa de origine jamaicană, care a publicat trei cărţi despre familia regală britanică, a declarat pentru revista Closer: „Meghan Markle nu a fost niciodată o vedetă de top, aşa că trebuie să înceteze să se comporte ca una. Regalitatea nu presupune ceea ce fac celebrităţile. Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“. 
 
Colin Campbell mai susţine că mama Prinţului Harry, Prinţesa Diana, nu ar fi plăcut-o pe Meghan Markle. „Cred că Meghan şi Diana au personalităţi asemănătoare suficient de mult încât ar fi putut fi conflicte“. 
 
Lady Colin Campbell FOTO Guliver/Getty Images
 
Nu este pentru prima dată când biografa o critică pe Ducesa de Sussex. În luna aprilie, ea a sfătuit-o pe fosta actriţă să evite să mai fie activistă politică, în condiţiile în care familia regală trebuie să reprezinte toţi oamenii. „Trebuie să înveţe să-şi ţină gura închisă“, a mai spus Colin.
 
Criticile biografei au venit la scurt timp după ce s-a aflat că Meghan va colabora cu revista Vogue pentru ediţia din luna septembrie
 
Recent, Meghan Markle a fost criticată şi pentru pretenţiile pe care le-a avut în turneul Wimbledon 2019, unde a încurajat-o din tribune pe buna sa prietenă, tenismena Serena Williams (37 de ani). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: