Ducesa Meghan, prima apariţie după ce a născut. A fost prezentă la parada anuală dedicată Reginei FOTO VIDEO

Ducesa Meghan, prima apariţie după ce a născut. A fost prezentă la parada anuală dedicată Reginei FOTO VIDEO

Prinţul Charles, Prinţesa Beatrice, Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Andrew, Prinţul Harry, Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle (37 de ani) şi-a făcut prima apariţie publică după naşterea micuţului Archie (o lună) la parada anuală ce are loc cu ocazia aniversării oficiale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (93 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Regina Elisabeta II-a a Marii Britanii, cel mai vârstnic suveran în viaţă din lume, a celebrat pe 8 iunie aniversarea oficială a vârstei de 93 de ani, în cadrul paradei anuale Trooping the Colour. 
 
Cu ocazia evenimentului, la care participă toţi membrii importanţi ai familiei regale britanice, Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică după naşterea micuţului Archie Harrison Mountbatten-Windsor din 6 mai, notează CNN
 
Deşi Ducesa de Sussex este în concediu de maternitate, surse regale au declarat pentru CNN că ceremonia de sâmbătă este un moment la care membrii familiei regale trebuie să participe. 
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Pentru acest eveniment, Ducesa de Sussex a optat pentru o ţinută bleumarin, formată din rochie cu mânecă scurtă, semnată Givenchy, pălărie Noel Stewart şi poşetă în aceeaşi nuanţă. În privinţa coafurii, a ales un coc simplu prins în lateral. 
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Meghan şi soţul ei, Prinţul Harry, au plecat de la Palatul Buckingham în aceeaşi trăsură în care au mers Ducesa Kate şi Camilla, Ducesa de Cornwall. 
Data de naştere a Reginei Elisabeta a II-a este pe 21 aprilie, însă suverana britanică o aniversează oficial în a doua sâmbătă din luna iunie, tradiţional marcată printr-o ceremonie denumită „Trooping the Colour“ („Salutul Culorilor“), care se desfăşoară de mai bine de 260 de ani.
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
La parada de anul acestan au participat peste 1.400 de militari, cu 300 de cai şi 400 de muzicieni. Parada se desfăşoară între Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei, şi Horse Guards Parade, un teren destinat evenimentelor de acest tip, în apropiere de Whitehall, în centrul Londrei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: