Ducesa Meghan, apariţie fermecătoare la cea mai importantă vizită a sa: a preluat o funcţie ce i-a aparţinut Reginei 45 de ani

Ducesa Meghan, apariţie fermecătoare la cea mai importantă vizită a sa: a preluat o funcţie ce i-a aparţinut Reginei 45 de ani

Ducesa Meghan urmează să nască la finalul lunii aprilie FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan Markle (37 de ani) a avut o apariţie impecabilă la Teatrul Naţional din Londra, al cărui patronaj regal l-a preluat recent de la Regina Elisabeta, care a deţinut această funcţie timp de 45 de ani.

Ducesa de Sussex, care este însărcinată în şase luni, a efectuat una dintre cele mai importante vizite oficiale: a fost la Teatrul Naţional din Londra pentru prima dată în calitate de preşedinte onorific, poziţie pe care a preluat-o de la Regina Marii Britanii. 
 
 
Soţia Prinţului Harry a avut o apariţie deosebit de elegantă într-o ţinută de culoare piersicii în valoare de peste 5.000 de euro – o rochie de la Brandon Maxwell (1.980 de euro), un blazer (2.300 de euro), pantofi de la Aquazzura (500 de euro) şi un clutch de la Carolina Herrera. 
 
 
În timpul vizitei, Meghan Markle s-a întâlnit cu directorul instituţiei şi cu membrii echipei, a participat la un workshop şi a asistat la o scurtă piesă de teatru pusă în scenă de copii. 
 
 
Din postura de patron regal al teatrului londonez, Ducesa de Sussex va consolida legătura cu instituţiile de profil din Statele Unite.
 
 
Alegerea Reginei nu este însă întâmplătoare, având în vedere că Meghan Markle a studiat teatrul la Universitatea Northwestern şi se bucură de contacte în industria americană după ce a jucat vreme de şapte ani în serialul „Suits“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: