Drama prin care trece Mirabela Dauer: „Cancerul meu s-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni“

Drama prin care trece Mirabela Dauer: „Cancerul meu s-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni“

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer (73 de ani) a trecut printr-un coşmar după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer. Cumplita boală s-a extins la vezică. Şi-a pus nădejdea în Dumnezeu şi spune că acest lucru a ajutat-o enorm.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mirabela Dauer a dezvăluit prin ce a trecut atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer şi coşmarul care o macină de trei ani de zile. 

"Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală şi am început cu un RMN. Mi-am făcut şi CT. Analizele mi-au ieşit bune, cu o infecţie, dar eu am mici infecţii. A venit doctorul la mine şi mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marţi m-a pus pe masa de operaţie. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea "Vorbeste lumea" de la PRO TV. 
 
Artista a avut o tumoră la rinichi şi spune că a ajutat-o foarte mult faptul că ea este credincioasă. "După ce mi-am revenit, ţipam că vreau apă. Eram disperată. Operaţia a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios şi că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni şi a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, rememorează artista.
 
Din trei în trei luni, interpreta merge la control. În plus, periodic, medicii îi fac un tratament cu microbul tuberculozei. Mai avea de făcut două şedinţe, dar nu le-a putut efectua în perioada stării de urgenţă. "Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură şedinţă, îmi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar a venit pandemia. Din 3 în 3 luni fac un fel de operaţie, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a mai dezvăluit Mirabela Dauer.
 
Citiţi pe click.ro prin ce drame a mai trecut artista. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările